Nieuwsoverzicht

MVO jaarverslag A 24 augustus 2022

MVO jaarverslag 2021

Mocht u interesse hebben in onze activiteiten omtrent Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, dan kunt u hiervoor het MVO jaarverslag 2021 inzien.

Inzien MVO jaarverslag 2021 

Lees verder
Inzamelingsactie voor Oekraïne door Prefab Beton Veghel A 15 maart 2022

Na een oproep voor een inzamelingsactie voor Oekraïne was een volle vrachtwagen goederen binnen een week geregeld, hartverwarmend!

Onze hulpgoederen zijn inmiddels op de plaats van bestemming aangekomen. Graag willen we iedereen hartelijk danken voor zijn donaties!

https://www.youtube.com/watch?v=09JwbO3rpqM

Lees verder
Certificaat Concrete Sustainability Council Zilver A 14 januari 2020

Vanaf heden kunt u ons certificaat Concrete Sustainability Council Zilver van onze site downloaden.

Naar Downloads

Lees verder
Breedplaatvloeren in bestaande gebouwen A 08 juli 2019

Op 27 mei 2017 is de in aanbouw zijnde parkeergarage bij Eindhoven Airport gedeeltelijk ingestort. Naar aanleiding van dit voorval is er onderzoek uitgevoerd naar de toedracht en vervolgens is een rapportage opgesteld, waarin aanbevelingen worden gedaan voor bestaande gebouwen. Deze informatie is door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties beschikbaar gesteld en is terug te vinden in het rapport “Voorstellen voor en achtergronden bij rekenregels voor de beoordeling van bestaande bouw” d.d. 20 mei 2019 van Adviesbureau ir. J.G. Hageman B.V., zie website van Betonhuis.

Lees verder

Pagina's