Over ons

Wij ontzorgen!

Onze opdrachtgevers ontzorgen, dat is waar Prefab Beton Veghel voor staat. Door innovatie maken we niet alleen het werk gemakkelijker voor onszelf, maar vooral ook voor onze afnemers. Onze gehele productiefilosofie is geënt op het Just-In-Time principe. Alles om maximale klanttevredenheid te kunnen garanderen. Vanzelfsprekend voldoen alle leveringen aan de van toepassing zijnde KOMO attesten.

Historie

Oprichter F.W.A van Rhee startte in 1967 met het vervaardigen van traditioneel gewapende breedplaatvloeren. In 1972 is Technische Handelsonderneming Van Rhee opgericht als zusteronderneming van Prefab Beton Veghel. Hiermee kwamen we tegemoet aan de toenemende vraag naar een totaalleverancier op het gebied van zowel systeemvloeren als betonstaal. In 1976 werd de Omega rib-cassette vloer geïntroduceerd. Een vrijdragende geïsoleerde begane grondvloer met een volledig geïsoleerd kopschot.  Nog steeds is onze Omega rib-cassette vloer een vaste waarde voor vele afnemers. In 1997 werd de Alpha voorgespannen breedplaatvloer voor het eerst op de markt geïntroduceerd.
Door een efficiënte lay-out van onze fabriek zijn wij in staat om traditioneel gewapende breedplaatvloeren en voorgespannen breedplaatvloeren in één productieproces samen te voegen.
In 2012 is een volledig nieuwe productiehal in gebruik genomen om fabricage van de wapening en bovenwapening te optimaliseren.

Na overlijden van de oprichter F.W.A. van Rhee in 2012  is de onderneming voortgezet door zijn dochters, N. en F. van Rhee. Beiden hebben een nieuwe visie op de toekomst maar met behoud van de traditionele waarden van het familiebedrijf.

historie.jpg